Bukuria

Si kjo javë që po jetojmë ka vetëm dy në vit, ndaj shfrytëzoje!

Si kjo javë që po jetojmë ka vetëm dy në vit, ndaj

Si ndihesh? Mos u përgjigj se e marrim me mend. Është ajo periudhë e vitit që trupi dhe mendja kanë nevojë për t`u marrë me të mira. Është ndërrimi i stinëve, i motit, është shiu... bëhen të gjitha bashkë, shumë arsye për t`u drejtuar drejt Spa-së. Drejt më të mirës dhe të vetmes që të bën rehat shpirti, drejt Bamboo Spa&Hammam.

Kjo është Spa Week. Profesionistët e shëndetit që i kanë analizuar në detaje nevojat e njerëzve e kanë zgjedhur mesin e tetorit si Javën e Spa-së. Është një ditë ndërkombëtare, së cilës, ndër të vetmet Spa në Shqipëri që i është bashkuar, është Bamboo Spa&Hammam, sepse është pjesë e grupit “World Luxury Spa Awards”.

Si kjo javë që po jetojmë ka vetëm dy në vit, ndaj

Po ç`do të thotë kjo?

Do të thotë ulje çmimesh. Ulje për trajtime të ndryshme si: Pastrimi i thellë i fytyrës me spatul me ultratinguj dhe Oksigjen, ulje të trajtimit të trupit me Algë Spirulina, ulje për terapinë e Sulltan Hammam-it e për gjithë shërbimet që i gjen në foton më poshtë.

Si kjo javë që po jetojmë ka vetëm dy në vit, ndaj

Nëse të mbetën sytë tek pika e parë: Trajtimi i fytyrës me fletë floriri 24 karat po t`i japim ca detaje më shumë. Ç`ne me flori? Sepse floriri ka veti të fuqishme anti-oksidante, anti-bakteriale dhe anti-rrudhë. Gjeji 75 minuta dhe bëji vetes një nder. Ose bëja dhuratë dikujt që do të të falënderojë pafund.

Si kjo javë që po jetojmë ka vetëm dy në vit, ndaj

Bamboo Spa&Hammam të jep mundësinë të blesh edhe “Gift Cards”, për vete ose të tjerët. Kështu që nëse këtë javë e ke të zënë, tërhiqe një “Gift Card” (që të përfitosh nga uljet) dhe përdore kur të duash. Ke afat 3 muaj.

Si kjo javë që po jetojmë ka vetëm dy në vit, ndaj

Si kjo javë që po jetojmë ka vetëm dy në vit, ndaj

Si kjo javë që po jetojmë ka vetëm dy në vit, ndaj

Si kjo javë që po jetojmë ka vetëm dy në vit, ndaj

Si kjo javë që po jetojmë ka vetëm dy në vit, ndaj

Java e Spa-së është mundësi e mirë që t`i shijojë trajtimet luksoze edhe dikush që ka kohën, por jo mundësitë financiare për t`i përballuar.

Si kjo javë që po jetojmë ka vetëm dy në vit, ndaj

Si kjo javë që po jetojmë ka vetëm dy në vit, ndaj

Tani që e more vesh, do ta bësh një xhiro deri tek Rogner Hotel, aty ku ndodhet Bamboo Spa Hammam. Rezervimin mund ta bësh edhe përmes telefonit në numrin 069 202 0112.

Dhe në fund fare mos harro. Java “Spa Week” është dy herë në vit. Hera tjetër është në prill. Deri atëherë, shijo tetorin, shko për një trajtim tek Bamboo dhe pastaj përgjigjju pyetjes që bëmë në fillim!