Bukuria

Si do t`i mbajmë flokët në pranverë?

Si do t`i mbajmë flokët në pranverë?

Jemi fiks në mesin e dimrit dhe nga pranvera na ndan 1 muaj e gjysmë. Modelet e flokëve të huazuara pasarelat dhe modelet që sflilojnë i ka mbledhur në një shkrim Cosmopolitan. E mira është që këtë vit nuk ka kufizime. Modele flokësh dhe stile për çdo formë fytyre apo moshë.

Flokët natyralë

Si do t`i mbajmë flokët në pranverë?

Shumë shkëlqim

Si do t`i mbajmë flokët në pranverë?

Shall në kokë si dikur

Si do t`i mbajmë flokët në pranverë?

Drejt me vijë në mes

Si do t`i mbajmë flokët në pranverë?

Topuz

Si do t`i mbajmë flokët në pranverë?

Gërsheta në balluke

Si do t`i mbajmë flokët në pranverë?

Bisht

Si do t`i mbajmë flokët në pranverë?

Kapëse njëngjyrëshe

Si do t`i mbajmë flokët në pranverë?

Perla në flokë

Si do t`i mbajmë flokët në pranverë?

Kristale në flokë

Si do t`i mbajmë flokët në pranverë?

Tiranapost.al