Bukuria

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin flokët të gjatë

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Burrat me flokët të gjatë? Disave u shkojnë. Të tjerëve jo. Disa zgjedhin të ndjekin modën herë pas here dhe t`i zgjatin, të tjerë nuk e kanë provuar kurrë. Bright Side, edhe njëherë ka futur në ‘photoshop’ disa nga të famshmit e televizionit. Nga Ryan Reynolds, tek Mr. Bean.

Mund të zgjedhësh se kujt i shkojnë më shumë dhe të komentosh në Facebook apo Instagram të Tiranapost.

Ryan Reynolds

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Jason Statham

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Vin Diesel

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Ben Affleck

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Rowan Atkinson

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

George Clooney

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Justin Timberlake

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Benedict Cumberbatch

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Daniel Radcliffe

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Leonardo DiCaprio

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Tom Hardy

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Tom Hiddleston

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Chris Evans

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Tom Cruise

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Bruce Wills

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Dwayne Johnson

Si do të dukeshin 16 burra të famshëm nëse do t`i mbanin

Tiranapost.al