Bukuria

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Me balluke apo pa balluke? Është një pyetje jo aq e vështirë sa duket, se flokët janë gjysma e bukurisë. Dëshira për të eksperimentuar ekziston tek kushdo, shoqëruar me frikën se mbase nuk të shkojnë. Sot kohët kanë ndryshuar dhe për fat të mirë mund të zbulosh nëse të shkojnë ose jo përmes aplikacioneve të ndryshme, pa pasur nevojën për të bërë eksperimente.

Bright Side futi në program fotot e vajzave të famshme dhe shikoji sesi duken.

Natalia Vodianova

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Julianne Moore

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Julia Roberts

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Gwyneth Paltrow

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Kate Middleton

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Brad Pitt

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Jennifer Aniston

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Jared Leto

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Catherine Zeta-Jones

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Natalie Portman

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Margot Robbie

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Angelina Jolie

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Billie Eilish

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Jason Momoa

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Dakota Fanning

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Scarlett Johansson

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Dita von Teese

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

Beyoncé

Si do dukeshin 18 vajza të famshme nëse do mbanin balluke?

*Burimi Bright Side