Bukuria

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët që propozohen këtë sezon

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Trupi edhe truri ka nevojë për kafen e mëngjesit, kurse fytyra ka nevojë për rimelin e syve, që të duket 'e zgjuar' nga gjumi. Qerpikët e mëdhenj dhe të dendur janë rikthyer zyrtarisht në modë. Ndaj nëse do të kesh look-un e duhur, duhet të kesh rimelin e duhur.

Më të mirët janë këta:

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi

Qerpikët janë rikthyer fuqishëm në look dhe ja rimelët

Linku për porosi