Bukuria

Prit pak! Mes gjithë objektivave të vjeshtës mund të kesh harruar kryesoren

Prit pak! Mes gjithë objektivave të vjeshtës mund të kesh

Do mbyll një projekt, do rris rezultatet e shkollës, do ndërroj makinën, do bëj këtë e atë. Me siguri edhe ti bën pjesë në grupin e njerëzve që e nisin shtatorin me objektiva të reja. Dhe shumë mirë bën! Studimet thonë që vendosja e objektivave paraprake të ndihmon në arritjen e qëllimeve. Po përmbushja e tyre nuk është dhe aq e lehtë. Së pari duhet të sillesh mirë me veten, ta përkëdhelësh atë. T`i japësh motivim. Ky duhet të jetë në fakt në krye të listës. Ka më shumë se një vend për ta bërë këtë. Rrjeti i Bamboo Nail Bar është i shtrirë në katër pika të kryeqytetit. Ku ndodhesh ti? Tek Kristal Center, Ring Center, Kompleksi Delijorgji dhe Rruga e Elbasanit janë katër degët. Mund të shkosh ku e ke më afër. Bamboo ka menduar prej kohësh për të mos shtuar nivelin e stresit të klienteve. Mos t`i bien Tiranës kryq e tërthor, mos të ngecin nëpër trafik e semaforë e mos t`i justifikohen vetes: S`kisha kohë.

Prit pak! Mes gjithë objektivave të vjeshtës mund të kesh
Foto nga Bamboo Nail Bar

Bamboo Nail Bar si pjesë e Bamboo Spa&Hammam ka krijuar tre paketa me qëllim trajtimin pas pushimeve. Ndaj edhe i ka quajtur “Back to school, back to business”. Paketat ofrojnë trajtime relaksuese dhe trajtime modeluese për të rikthyer trupin në formë, ofrojnë trajtim të flokëve dhe të thonjve. Gjithçkush zgjedh atë për të cilën ndjen se ka nevojë.

Nëse ke nevojë për trajtim fytyre dhe flokësh, zgjidh paketën 1.

Prit pak! Mes gjithë objektivave të vjeshtës mund të kesh

Nëse ke nevojë për masazh fytyre dhe trupi, zgjidh paketën 2.

Prit pak! Mes gjithë objektivave të vjeshtës mund të kesh

E nëse ke nevojë për manikyr, pedikyr dhe prerje e krehje flokësh, atëherë zgjidh paketën 3.

Prit pak! Mes gjithë objektivave të vjeshtës mund të kesh

Si gjithmonë, nëse ke dikë shumë për zemër, dikë që ndihet e lodhur apo që planifikon të shkojë për ca trajtime, nëse ke në rrethin tënd një Peshore (shenja që ka ditëlindjen këto ditë), mund t`ia bësh dhuratë.
Po mbi të gjitha mos harro të trajtosh mirë veten!

P.S Meqë ke njëmijë gjëra për të bërë, po ta thjeshtojmë punën. Më poshtë ke numrat e kontaktit për secilin Bamboo Nail Bar.

Bamboo Nail Bar Kristal Center 0692020693

Bamboo Nail Bar Ring Center 0692020182

Bamboo Nail Bar Kompleksi Delijorgji 0692020353

Bamboo Nail Bar Rr. Elbasanit 0692020183