Bukuria

Nëse doni të prisni flokët, kjo është zgjedhur si prerja e vitit

Nëse doni të prisni flokët, kjo është zgjedhur si
Mënyra se si i prejmë, lyejmë apo krehim flokët tanë ka ndryshuar krejtësisht gjatë dy viteve të fundit. Si fillim, duam që modeli i flokëve që zgjedhim të jetë sa më i lehtë për t'u mbajtur. Ndërsa para vitit 2020 ishim mësuar të përdornim mjete stilimi çdo ditë, kohët e fundit, po ndihemi shumë më rehat duke përqafuar gjendjen e tyre natyrale.

Nëse doni të prisni flokët, kjo është zgjedhur si

Plus i kësaj prerjeje është fakti që nuk kërkon takime të rregullta në sallon. Për këto arsye shag është zgjedhur si stili i preferuar i parukierëve më të mirë.

Shikoni fotot më poshtë, me siguri dhe ju do bindeni për këtë, e ndoshta do të tundoheni t’i prisnni flokët, edhe nëse nuk kishit ndërmend.

Nëse doni të prisni flokët, kjo është zgjedhur si

Nëse doni të prisni flokët, kjo është zgjedhur si

Nëse doni të prisni flokët, kjo është zgjedhur si

Nëse doni të prisni flokët, kjo është zgjedhur si

Nëse doni të prisni flokët, kjo është zgjedhur si

Nëse doni të prisni flokët, kjo është zgjedhur si