Bukuria

Kthyesi i qerpikëve: Duket si një mjet torturues, por nuk është nëse e përdorim siç duhet

Kthyesi i qerpikëve: Duket si një mjet torturues, por nuk

Në dukje është kompleks për t'u përdorur por, kthyesi i qerpikëve ju mundëson të dredhoni qerpikët, duke optimizuar aplikimin e maskarës dhe rrjedhimisht duke intensifikuar pamjen.

Edhe pse mund të përfaqësojë, të paktën në pamje, një "mjet torture" të vërtetë, qerpikët janë në fakt një domosdoshmëri për ata që i duan të lakuar në mënyrë perfekte.

Qerpikët padyshim që meritojnë të hyjnë në rutinën e përditshme të bukurisë ashtu si maskara, duke qenë se është në gjendje të japë një pamje më të dukshme të fytyrës tuaj, duke e bërë atë edhe më intensive dhe më ekspresive.

Megjithatë, një gjë është e sigurt, sharmi i kthyesit të qerpikëve vështirë se ju lë indiferentë, falë dizajnit karakteristik të këndshëm retro. Përdorimi i tij është më i lehtë nga sa mund të mendoni: mjafton të lini mënjanë hezitimin dhe frikën, duke filluar ta konsideroni atë si një aleat autentik dhe besnik të bukurisë tuaj. Pasi ta provoni, do të jetë vërtet e vështirë të bësh pa të!

Çfarë është dhe si funksionon ky rritës qerpikësh?

Ky është një mjet i dobishëm i make-up që ka virtyte të shumta: ai lejon që qerpikët të bëhen në mënyrë të përkryer edhe pa përdorur grimin.

Pavarësisht nga çdo “paragjykim”,kthyesit e qerpikëve nuk janë aspak të rrezikshëm për qerpikët, nëse përdoren si duhet: i rikthen shikimit natyralitetin dhe intensitetin , pa shkaktuar një efekt artificial ose të tepruar.

Si ti përdorni?

Para së gjithash, është thelbësore të ngrohni kthyesit e qerpikëve, thjesht duke përdorur tharëse flokësh. Nuk është e nevojshme që këto të fundit të jenë të nxehta, por falë nxehtësisë, silikoni do të duket më i butë dhe më fleksibël dhe rrjedhimisht më delikat, duke ju lejuar të dredhoni qerpikët në mënyrë më efikase.

Pas bërjes së make-up-it, duke shmangur aplikimin e rimelit siç u përmend, mund të vazhdohet thjesht duke vendosur nofullën e vogël metalike sa më afër vijës së qerpikëve.

Më pas është e nevojshme të ushtroni vazhdimisht presion, duke i shtrënguar dy pjesët e kthyesit së bashku, e duke u ngjitur gradualisht me instrumentin drejt majave. Kujdesuni që ta përsërisni këtë hap derisa të mbulohet e gjithë gjatësia e qerpikëve. Duke kryer shtypje të shkurtra, qerpikët me siguri do të kthejnë një rrudhje më natyrale dhe më të saktë.

Tiranapost.al