Bukuria

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Jeshilja do të jetë e zeza e re e 2021-shit. Njgyra e gjelbër me të gjitha nuancat e saj do të jetë tendenca e pranverë-verë 2021.

Si gjithmonë, edhe këtë fundvit është zbuluar ngjyra më në fund e sezonit të ardhshëm.

Krijimet dhe daljet në pasarelë, në këtë ngjyrë janë vënë re që tek Bottega Veneta, Balmain, Michael Kors e deri tek Burberry.

Disa nga fotot e mëposhtme, shkëputur nga javët e modës i konkretizojnë fjalët e mësipërme.

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

Kjo është ngjyra e vitit 2021

*Artikulli i Elle u përshtat në shqip nga Tiranapost.al