Bukuria

Disa ide make-up-i për Ditën e Shën Valentinit të fokusuara te buzët

Disa ide make-up-i për Ditën e Shën Valentinit të fokusuara

Dita e Shën Valentinit po afron dhe ne, nuk mund ta shmangim fokusin në pamjen e buzëve! Për të qenë mahnitëse në natën më romantike të vitit ju duhet të jeni të përgatitur.

Ja disa ide:

Make-up natyral

Disa ide make-up-i për Ditën e Shën Valentinit të fokusuara

Buzët mund të jenë protagoniste të make-up-it tonë edhe me ngjyra natyrale, ngjyra nude dhe, pse jo, edhe me shkëlqim të thjeshtë buzësh.

Buzë të kuqe

Disa ide make-up-i për Ditën e Shën Valentinit të fokusuara

Ky është një make-up perfekt për ata që e duan buzëkuqin e kuq dhe duan një pamje të rafinuar dhe të pakohë.

Rock'n' roll

Disa ide make-up-i për Ditën e Shën Valentinit të fokusuara

Për ata që duan më shumë pamjen e ashpër, mund të rekomandohet një buzëkuq burgundy. Burgundy është në një ngjyrë të purpurt intensive që na kujton ngjyrën e verës. Është një ngjyrë pasionante, sensuale, e përshtatshme për shumë nëntone lëkure.

Tiranapost.al