Bukuria

Cameron Diaz: 1 milion produkte kanë zënë pluhur në rafte, se nuk e laj kurrë fytyrën

Cameron Diaz: 1 milion produkte kanë zënë pluhur në rafte,

Ajo dikur ishte një vajzë Hollivudi, por hoqi dorë nga jeta vanitoze e të gati një dekadë më parë. Bashkë Hollivudin, braktisi edhe standardet e bukurisë shoqërore.

Cameron Diaz: 1 milion produkte kanë zënë pluhur në rafte,

49-vjeçarja zbuloi në një intervistë mbrëmë, me rasten e Ditës Ndërkombëtare të Gruas, se ajo rrallëherë mendon për pamjen e saj dhe thuajse kurrë nuk e lan fytyrën – pavarësisht se ka një milliard produkte të kujdesit personal.

Cameron Diaz: 1 milion produkte kanë zënë pluhur në rafte,

Diaz u shpreh se sa e çliruar ndihet tani që jeta e saj është jashtë vëmendjes.

Cameron e quajti joshjen e Hollivudit 'një kurth’ prej të cilit e shpëtoi martesa me Benji Madden, në 2015-ën.

Cameron Diaz: 1 milion produkte kanë zënë pluhur në rafte,

Diaz thuhet se ka refuzuar afro 100 milionë të përkthyera në dollar, nga ofertat filmike që nuk ka pranuar dhe as nuk është penduar.

“Unë jam absolutisht viktimë e të gjitha objektivizimeve dhe shfrytëzimeve shoqërore të cilave u nënshtrohen gratë. I jam bindur dhe unë vetë në momente të caktuara. Është e vështirë të mos e shikosh veten dhe ta gjykosh ndaj standardeve të tjera të bukurisë. Në 8 vitet e fundit unë e shikoj dhe mendoj se jam si e egër, jam si një kafshë e egër, jam si një bishë".

Cameron Diaz: 1 milion produkte kanë zënë pluhur në rafte,

“Megjithatë në përgjithësi, gjëja e fundit që më intereson është se si dukem. Nuk i bëj asgjë fytyrës. Më pëlqen të mos e laj kurrë. Kam 1 milion produkte që kanë zënë pluhur në rafte”, tha Cameron Diaz.