Bukuria

A do të jenë çizmet e Rita Orës tendencë?

A do të jenë çizmet e Rita Orës tendencë?

Nuk është diçka e re fakti që Rita Ora adhuron çizmet dhe i ka pjesë të përhershme të stilit të saj, pavarësisht stinës.

A do të jenë çizmet e Rita Orës tendencë?

A do të jenë çizmet e Rita Orës tendencë?

A do të jenë çizmet e Rita Orës tendencë?

A do të jenë çizmet e Rita Orës tendencë?

A do të jenë çizmet e Rita Orës tendencë?

Edhe në ditët e ngrohta me diell mund të veshë çizme të gjata që ia shtojnë dozat e elegancës. Si gjatë vizitës në Shqipëri.

A do të jenë çizmet e Rita Orës tendencë?

Po a do të jenë këto çizme tendenca e vjeshtë-dimër 2022?

Duket se po. The Zoe Report (Faqe mode), Vogue gjithashtu, kanë publikuar tendencat. Disa janë më poshtë. Mes tyre edhe çizmet si të Ritës.

A do të jenë çizmet e Rita Orës tendencë?

A do të jenë çizmet e Rita Orës tendencë?

Tiranapost.al