Bukuria

8 shenjat që tregojnë moshën e vërtetë të një gruaje, pavarësisht sharmit të saj

8 shenjat që tregojnë moshën e vërtetë të një

Edhe nëse është Nicole Kidman, Jessica Alba me fytyrë bebi apo ndonjë yll tjetër Hollivudi ka disa shenja që tregojnë se vitet kanë kaluar.

Balli bëhet më i sheshtë me kalimin e kohës

8 shenjat që tregojnë moshën e vërtetë të një

Buzët humbasin formën dhe volumin

8 shenjat që tregojnë moshën e vërtetë të një

Beli e humb lakueshmërinë

8 shenjat që tregojnë moshën e vërtetë të një

Poshtë syve shfaqen rrathët e zinj

8 shenjat që tregojnë moshën e vërtetë të një

Veshët hapen dhe rriten

8 shenjat që tregojnë moshën e vërtetë të një

Vetullat bien duke iu afruar syve

8 shenjat që tregojnë moshën e vërtetë të një

Fytyra humbet shkëlqimin

8 shenjat që tregojnë moshën e vërtetë të një

Cepat e syve dhe buzëve bien

8 shenjat që tregojnë moshën e vërtetë të një

*Burimi Bright Side