Bukuria

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

Dimri nuk është dhe aq larg dhe që tani duhet menduar për trendin e flokëve, një prerje të majave të djegura dhe një rigjenerim me një ngjyrë flokësh. Pavarësisht se dimri ka zymtësinë e saj, tendencat e flokëve për 2020-ën japin plotë gjallëri.

Nga prerjet e modelet që do jenë me in e deri tek ngjyra, më poshtë i shihni të listuara plot 21 trende, të përzgjedhura nga Cosmopolitan.

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020

21 tendencat e flokëve, modeli dhe ngjyra për dimrin 2020