BOTA

Ylberi i dyfishtë shfaqet mbi Pallatin Mbretëror

Ylberi i dyfishtë shfaqet mbi Pallatin Mbretëror

Një ylber i dyfishtë është shfaqur mbi Buckingham Palace ku mijëra njerëz janë mblodhur për t'i bërë nderimet e tyre mbretëreshës Elizabeth II, e cila ndërroi jetë pasditen e sotme.

Të shumtë ishin ata që fotografuan ylberin, i cili mund të shihej mbi monumentet kryesore në të gjithë Londrën, duke përfshirë Kullën Elizabeth në Westminster dhe Memorialin e Mbretëreshës Victoria.

Një grua vendosi buqetën e parë në rezidencën qendrore të Mbretëreshës pak pas orës 17:00 dhe turma jashtë Pallatit Buckingham është rritur që atëherë në mijëra njerëz.