BOTA

Video/Stuhia e madhe e rërës përfshin Kanalin e Suezit

Video/Stuhia e madhe e rërës përfshin Kanalin e Suezit

Një video e postuar në internet tregon një stuhi rëre që rrethon Kanalin e Suezit, e cila çoi në mbylljen e dy porteve nga autoritetet.

Pjesë të Egjiptit janë goditur nga retë e pluhurit dhe rërës.

Një person vdiq dhe pesë të tjerë u plagosën, kur një billboard u shemb si pasojë e stuhisë së rërës që përfshiu kryeqytetin e Egjiptit Kajro.

Kanali i Suezit është një nga rrugët ujore më të ngarkuara në botë.