Showbiz

Video/ Blogerja shqiptare në Amerikë Egreis Gjergjani u mëson vallen dibrane vajzave të huaja

Video/ Blogerja shqiptare në Amerikë Egreis Gjergjani u mëson

Muzikë shqiptare madje dibrane u vu në dhomën ku blogerja shqiptare ndodhej me disa shoqet e saj, të gjitha të huaja. Ato vunë në sfond këngë nga shtete të ndryshme, ndoshta nga vendet respektive dhe kërcyen. Egreis u përfaqësua nga vallja dibrane që u përpoq t`ia mësonte shoqeve dhe ia doli më së miri.

Vallen e mori vetë e para dhe sigurisht nuk e harroi shaminë.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.

Dokumenta bashkëngjitur