Art dhe Kulturë

Video/ Transformimi i Sallës së Koncerteve në Universitetin e Arteve

Video/ Transformimi i Sallës së Koncerteve në Universitetin e

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti në Instagram ka shpërdarë një video të transformimit të Sallës së Koncërteve në Universitetin e Arteve, teksa e shoqëron me shënimin: Kur dielli shndrit askush nuk kujtohet për errësirën... Kush ka harruar se si ka qenë Salla e Koncerteve dhe ambientet ndihmëse të saj, ua sjellim ndër mend me këtë video, ku shpaloset puna kolosale që është bërë për restaurimin e saj.
Si ishte dhe si është sot Salla e Koncerteve në Universitetin e Arteve.