Art dhe Kulturë

Video/ Keqkuptimi i një Dokumentari- Rikonstruksioni nga TKOB

Video/ Keqkuptimi i një Dokumentari- Rikonstruksioni nga TKOB

Dokumentari “Rikonstruksioni” realizuar për TKOB hapi debat dhe për ata që nuk e kanë ndjekur atë, por u përfshinë në replikat pas intervistës së Sopranos Inva Mula ekskluzive për Tiranapost.al, mund ta ndjekin dhe të japin gjykimin e tyre!

Ndani komentet tuaja në faqet tona në “social”.

*Tiranapost.al.