Art dhe Kulturë

Vdes ikona e televizionit italian Raffaella Carrá

Vdes ikona e televizionit italian Raffaella Carrá

Në moshën 78-vjeçare është ndarë nga jeta ikona e televizion italian, diva e kërcimit, aktrimit dhe programeve, Rafaella Cara. Lajmin e ka dhënë Sergio Japino që shkruan: Raffaella na la. Ajo shkoi në një botë më të mirë, ku humanizmi i saj, e qeshura e saj e pagabueshme dhe talenti i saj i jashtëzakonshëm do të shkëlqejnë përgjithmonë”.

Vdes ikona e televizionit italian Raffaella Carrá

Rafaella lindi në Bolognia dhe i nisi mësimet e para të baletit kur ishte 8 vjeçe. Për herë të parë si aktore luajti që në moshën 9-vjeçare.

Vdes ikona e televizionit italian Raffaella Carrá

Vdes ikona e televizionit italian Raffaella Carrá

Vdes ikona e televizionit italian Raffaella Carrá

Rafaella nuk pati fëmijë, por nipërit e mbesat i rriti si t`i kishte fëmijët e saj, duke qenë se vëllai i kishte lënë herët.

Intervista e fundit per Che Tempo che fa

Teksti i këngës A far l'amore comincia tu

Vdes ikona e televizionit italian Raffaella Carrá

Vdes ikona e televizionit italian Raffaella Carrá