Art dhe Kulturë

Ronela Hajati çon Shqipërinë në Eurovizion

Ronela Hajati çon Shqipërinë në Eurovizion

Ronela Hajati është fituesja e Festivalit të 60-të të Këngës në RTSH që do të çojë Shqipërinë në Eurovizionin e 2022-shit që do të mbahet në Torino.

Ronela ia dedikoi fitoren babait të saj të ndjerë.

“Ky çmim shkon për babain tim”, tha Ronela që shtoi se dhe e ëma që ndodhet në sallë duhet të ndihet sot krenare për të.

Në vendin e dytë u rendit Alban Ramosaj.