Art dhe Kulturë

Rikthehet seriali i famshëm Borgen në Netflix

Rikthehet seriali i famshëm Borgen në Netflix

Një serial që të mëson shumë për intrigat e politikës, me ngjarjet në Danimarkë. Asnjë vend nuk është aq i qetë sa duket.Në 2013 Borgen ishte një nga serialet më të famshëm, ai rikthehet sërish më një sezon 4. Lajmin e ka bërë të ditur aktorja daneze Sidse Babett Knudsen, që ka rol protagonist te seriali.

Rikthehet seriali i famshëm Borgen në Netflix

Në Instagram ajo shkruan: Sezoni 4 i Borgen do të shfaqet në Netflix në mbarë botën për 8 ditë.Episodi i fundit i lë gjërat shumë të hapura për Birgitte Nyborg. A do të ishte personazhi ende në sferën politike në të gjashtëdhjetat e saj? "Patjetër, oh, po, Birgitte mendon se ajo është vendosur në këtë tokë për të udhëhequr vendin e saj, ose të paktën të ketë sa më shumë ndikim që të jetë e mundur.