Art dhe Kulturë

Ky libër fiton çmimin për 'titullin më të çuditshëm të vitit'

Ky libër fiton çmimin për 'titullin më të

Libri "A është bërë synet Supermeni?" fitoi konkursin këtë vit për "titullin më të çuditshëm të librit".

Çmimi, i quajtur çmimi Diagram, jepet çdo vit që nga viti 2000 nga revista The Bookseller.

Këtë vit, studimi akademik i autorit Roy Schwartz mbi origjinën hebraike të heroit ikonik të DC Comics mori çmimin.

Vendi i dytë shkoi për "Cikli i jetës së gjërave ruse: Nga zorrët e peshkut te Fabergé".

Tiranapost.al