Art dhe Kulturë

Ja si klasifikohen këngët e natës së parë të Sanremo: Marco Mengoni i pari. Komentuesit ankohen për Mr Rain

Ja si klasifikohen këngët e natës së parë të

Faqja zyrtare e Sanremo në Instagram ka publikuar renditjen e natës së parë të festivalit dhe vijon si më poshtë:

1. Marco Mengoni

2. Elodie

3. Coma Cose

4. Ultimo

5. Leo Gassmainn

6. Mara Sattei

7. Colla Zio

8. Cugini di Campagna

9. Mr Rain

10. Gianluca Grignani

11. Ariete

12. gianMaria

13. Olly

14. Anna Oxa

Nga një vështrim në komentet e postimit vërejmë se njerëzit kanë shprehur pakënaqësi për renditjen e Mr Rain në vendin e 9-të.

Ja si klasifikohen këngët e natës së parë të

Ja disa nga komentet:

Komentuesi 1: Mr Rain duhet të ishte më lart në renditje.

Komentuesi2: Mr Rain në top 5 faleminderit.

Komentuesi 3: Mr Rain në vendin e 9-të absolutisht jo… definitivisht në top 3.