Art dhe Kulturë

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e radhës: Muzeun e luftës

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e

Si ja dalin që të jenë kaq krijues, të mendojnë për shembull edhe për një muze lufte me arushat e fëmijëve deri tek veprat historike të shkatërruara.

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e

Edhe njëherë Zelenksy dhe Ukraina tregojnë fuqinë dhe aftësinë për të menaxhuar perfeksionisht komunikimin e luftës përmes imazhit.

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e

Gjenialiteti i komunikimit të luftës nga Ukraina me shembullin e

Një album i postuar nga Edi Rama dhe Elisa Spiropali, tregon çfarë ka brenda muzeut të luftës. Si është krijuar ai. Më çfarë simbolikash, dhe ndoshta në paqe ky do të jetë muzeu më i vizituari në botë… pse jo.