Art dhe Kulturë

Franca fiton Eurovizion Junior

Franca fiton Eurovizion Junior

Franca ka fituar Eurovision Junior 2023.

Speklakli është mbajtur dje.

Shqipëria u rendit në vendin e tetë dhe përfaqësohej nga Viola Gjyzeli, me këngën "Bota".

Festivali që u zhvillua në Nisë solli në skenë 16 këngëtarë.

Franca fitoi me këngëtaren Zoé Clauzure “Cœur” (Zemra). Ishin juritë ato që votuan, por edhe publiku, para dhe gjatë spektaklit.