Art dhe Kulturë

Fotografitë më të bukura të vitit të shkrepura në “Botën e Egër”

Fotografitë më të bukura të vitit të shkrepura në
Kërcimi nga Karl Samitsch, Austri

Konkursi i Fotografisë së “Botës së Egër” i organizuar nga Muzeu i Historisë Natyrore në Londër ka patur një numër të madh aplikimesh këtë vit.

Organizuesit kanë përzgjedhur 25 imazhe finaliste nga më shumë se 50,000 foto nga 95 vende të botës.

Imazhet janë aktualisht të ekspozuara në Muzeun e Historisë Natyrore në Londër, dhe votimi do të përfundojë më 2 shkurt 2022.

Fotografitë më të bukura të vitit të shkrepura në
Lidhjet e dashurisë nga Peter Delaney, Irlandë/Afrikë e Jugut

Fotografitë më të bukura të vitit të shkrepura në
Përqafim majmuni nga Zhang Qiang, Kinë
Fotografitë më të bukura të vitit të shkrepura në
Udhëtim nga Wim van den Heever, Afrika e Jugut
Fotografitë më të bukura të vitit të shkrepura në
Duke kërcyer në dëborë nga Qiang Guo, Kinë
Fotografitë më të bukura të vitit të shkrepura në
Meerkatët në pozë nga Thomas Peschak, Afrika e Jugut
Fotografitë më të bukura të vitit të shkrepura në
Barracuda nga Yung Sen Wu, Tajvan
Fotografitë më të bukura të vitit të shkrepura në
Fryma e një dhelpre arktike nga Marco Gaiotti, Itali
Fotografitë më të bukura të vitit të shkrepura në
Të gjithë së bashku nga Ly Dang, SHBA
Fotografitë më të bukura të vitit të shkrepura në
Qëndroni pranë Maxime Aliaga, Francë
Fotografitë më të bukura të vitit të shkrepura në
Shpresa në një plantacion të djegur nga Jo-Anne McArthur, Kanada

Fotografitë më të bukura të vitit të shkrepura në
Lëpirja e këlyshit të rrëqebullit nga Antonio Liebana Navarro, Spanjë

Për të parë më shumë nga fotografitë e ekspozitës klikoni linkun

Tiranapost.al