Art dhe Kulturë

Çfarë ka të re në Netflix këtë Janar?

Çfarë ka të re në Netflix këtë Janar?
Netflix po godet janarin me një përzierje të vjetër dhe të re. Disa shfaqje të njohura do të vijnë me sezone krejt të reja, duke përfshirë sezonet e treta për
Too Hot To Handle dhe After Life ; Ozark fitues i Emmy-t do të rikthehet gjithashtu në janar me sezonin 4. Por janë gjërat e reja që janë padyshim më intriguesit. Ja gjithçka që vjen në Netflix në janar 2022.

1 janar

Chief Daddy 2 - Going for Broke (Netflix Film)
The Hook Up Plan: Season 3 (Netflix Series)
300
1BR
Annie (1982)
Big Fish
Braveheart
Cadillac Records
Charlie and the Chocolate Factory
Doing Hard Time
Escaping the NXIVM Cult: A Mother's Fight To Save Her Daughter
First Sunday
Free Willy
G.I. Joe: The Rise of Cobra
Geronimo: An American Legend
Ghosts of Girlfriends Past
Girl, Interrupted
The Girl with the Dragon Tattoo (2011)
Godzilla (1998)
Gremlins
Happy Feet
Hell or High Water
Hook
I Knoë What You Did Last Summer
I Love You, Man
I Still Know What You Did Last Summer
Intervieë with the Vampire
Just Go with It
Kung Fu Panda
Linewatch
The Longest Yard (2005)
The Lost Boys
Midnight in Paris
Monsters vs. Aliens
Nacho Libre
The NeverEnding Story
Paranormal Activity
The Patriot
Road Trip
Runaway Bride
Scary Stories to Tell in the Dark
Stand by Me
Superman Returns
Taxi Driver
Teenage Mutant Ninja Turtles
Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze
Teenage Mutant Ninja Turtles III
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
Terminator 2: Judgment Day
Terminator 3: Rise of the Machines
Terminator Salvation
The Town
Troy
True Grit
The Wedding Singer
Wild Wild West
Willy Wonka & the Chocolate Factory
Woo

Janar 4

Action Pack (Netflix Family)

Janar 5

Four to Dinner (Netflix Film)
Rebelde (Netflix Series)

Janar 6

The Club: Part 2 (Netflix Series)
The Wasteland (Netflix Film)

Janar 7

Hype House (Netflix Series)
Johnny Test: Season 2 (Netflix Family)

Janar 10

Undercover: Season 3 (Netflix Series)

Janar 11

Dear Mother (Netflix Film)

Janar 12

How I Fell in Love with a Gangster (Netflix Film)

Janar 13

Brazen (Netflix Film)
Chosen (Netflix Series)
The Journalist (Netflix Series)
Photocopier (Netflix Film)

Janar 14

After Life: Season 3 (Netflix Series)
Archive 81 (Netflix Series)
Blippi: Adventures
Blippi’s School Supply Scavenger Hunt
The House (Netflix Series)
Riverdance: The Animated Adventure (Netflix Family)
This Is Not a Comedy (Netflix Film)

Janar 16

Phantom Thread
Janar 17

After We Fell

Janar 18

Mighty Express: Train Trouble (Netflix Family)

Janar 19

El marginal: Season 4 (Netflix Series)
Heavenly Bites: Mexico (Netflix Documentary)
Juanpis González - The Series (Netflix Series)
The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (Netflix Documentary)
Too Hot to Handle: Season 3 (Netflix Series)

Janar 20

Midnight Asia: Eat • Dance • Dream (Netflix Documentary)
The Royal Treatment (Netflix Film)

Janar 21

American Boogeywoman
Munich (Netflix Film)
My Father's Violin (Netflix Film)
Ozark: Season 4 Part 1 (Netflix Series)
Pokémon Master Journeys: The Series: Part 2 (Netflix Family)
Summer Heat (Netflix Series)
That Girl Lay Lay

Janar 24

Three Songs for Benazir (Netflix Documentary)

Janar 25

Ada Twist, Scientist: Season 2 (Netflix Family)
Neymar: The Perfect Chaos (Netflix Documentary)

Janar 27

Framed! A Sicilian Murder Mystery (Netflix Series)

Janar 28

Angry Birds: Summer Madness (Netflix Family)
Feria: The Darkest Light (Netflix Series)
Getting Curious ëith Jonathan Van Ness (Netflix Series)
Home Team (Netflix Film)
In From the Cold (Netflix Series)
The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Ëindoë (Netflix Series)
Janar TBD
All of Us Are Dead (Netflix Series)
I Am Georgina (Netflix Series)
Yeh Kaali Kaali Ankhein (Netflix Series)