Art dhe Kulturë

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime gjatë vitit 2021?

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime
2021 ishte një vit i vështirë për shikuesit e kinemasë, me pandeminë dhe bllokimet që i mbajtën teatrot të mbyllura.

Ndërsa shumë prej nesh ishin në shtëpi duke u mjaftuar me shërbimet e transmetimit, studiot në Hollywood po siguroheshin që filmat e tyre të suksesshëm të dilnin në ekranin e madh – përfundimisht.

Më poshtë keni të renditur listën e filmave që shitëm më shumë bileta në 2021.

15) Cruella (€206,919,423)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

14) A Quiet Place Part II (€263,775,142)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

13) Free Guy (€294,050,462)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

12) Black Widow (€336,740,600)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

11) Dune (€349,022,285)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

9) Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (€383,396,702)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

8) Godzilla vs. Kong (€415,003,956)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

7) Venom: Let There Be Carnage (€441,840,900)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

6) Spider-Man: No Way Home (€533,044,529)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

5) Detective Chinatown 3 (€533,044,529)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

4) F9: The Fast Saga (€644,180,091)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

3) No Time to Die (€686,583,644)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

2) Hi, Mom (€729,139,100)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

1) The Battle at Lake Changjin (€800,515,790)

Cilët ishin filmat që arkëtuan më shumë fitime

Tiranapost.al