Art dhe Kulturë

Altin Basha, drejtori i ri i Teatrit Eksperimental

Altin Basha, drejtori i ri i Teatrit Eksperimental

Në media të ndryshme po qarkullon lajmi se regjisori Kiço Londo është shkarkuar nga detyra e drejtorit të Teatrit Eksperimental Kujtim Spahivogli dhe në vend të tij është vendosur regjisori Altin Basha.

Altin Basha, drejtori i ri i Teatrit Eksperimental
Kiço Londo

Mësohet se lëvizja është bërë me propozim të Ministrisë së Kulturës dhe shkarkimi i Londos u bë pas vendimit të Këshillit të Ministrave. Londo e mbajti këtë detyrë për më shumë se 6 vite, që nga qershori i 2014-ës.

Zërat se Altin Basha do ishte drejtori i ri i Teatrit Eksperimental, dolën menjëherë pas largimit të tij nga “Portokallia”.