Art dhe Kulturë

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

Është e vështirë të flasësh për filmin tani pa përmendur Covid-in. Virusi ka pasur një ndikim të rëndësishëm në audiencën e kinemasë, si dhe modelet e publikimit.
Por si gjithmonë në showbiz, dhënia e çmimeve duhet të vazhdojë në një formë apo tjetër, dhe ka një numër të madh filmash të jashtëzakonshëm në garë për Oskarët e këtij viti.
Pra, këtu janë 15 filma që ia vlen t'i shikoni në prag të ndarjes së çmimeve të Akademisë në fund të marsit.

1. Belfast

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

2. Histori nga West Side

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

3.The Power of the Dog (Fuqia e Qenit)

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

4.Licorice Pizza

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

5. King Richard (Mbreti Richard)

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

6. Dune (Dunë)

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

7. Tick, Tick… Boom! (Shënoni, shënoni… Bum!)

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

8. House of Gucci

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

9. Spencer

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

10. The Lost Daughter (Vajza e humbur)

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

11. Don't Look Up ( Mos shikoni lart)

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

12. Coda (Kodi)

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

13. The Tragedy of Macbeth ( Tragjedia e Makbethit)

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

14. Being The Ricardos (Të jesh Ricardos)

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

15. No Time to Die (Nuk ka kohë për të vdekur)

15 filma në garën për Oscar që duhet t'i shihni!

Tiranapost.al