Aktualitet

Arredimi i shtëpisë me lule të vogla

Të gjalla, me ngjyra dhe të bukura për t?u parë, e vështirë të mos gjesh dikë që nuk i ka qejf këto lule. Të thjeshta për t?u kultivuar dhe për t?u mbajtur, alë formës së tyre dhe varianteve të panumërta, krijojnë zgjidhje ideale për të dekoruar dhomën ose një kënd të veçantë të shtëpsië, sidomos nëse përodrni vazo alternative dhe origjinale.

Nëse dëshironi të shtoni ca doza të jeshiles në shtëpi, e gjitha që duhet të bëni është të zgjidhni disa lule të familjes së kaktuseve dhe atyre leguminoze. Mundësitë për  të dekoruar janë shumë .

Një prej tyre është të riciklosh sende të vjetra për t?i ripërdorur si vazo

lu1

Filxhanë të ndryshëm

lu2

Në grupe

lu3

Vazo alternative

lu4

Ide origjinale për në mesin e tavolinës

lu5

Pak, por të bukura

lu6

Për ambientet e jashtme

lu7

Të rreshtuara në dritare

lu9

Thuaje me bimë

lu10

Pershtati nga Grazia/O.Zh/Tiranapost.al