Aktualitet

Zjarrfikëset e Tiranës vënë nën kontroll flakët në pallatin te ish-parku i Autobusëve, Goxhaj: Nuk ka banorë të dëmtuar

Zjarrfikëset e Tiranës vënë nën kontroll flakët

Forcat e shumta zjarrfikëse të cilat mbërritur menjëherë pas sinjalizimit nga banorët kanë vendosur nën kontroll flakët në pallatin në rrugën “Sali Butka”.

Drejtori i zjarrfikëses, Shkëlqim Goxhaj bëri të ditur se nuk ka banorë të dëmtuar, ndërsa flakët po izolohen.

“Situata e zjarrit është nën kontroll zjarri po shkon drejt izolimit. Po vijojmë me vatrën e fundit të zjarrit që është në një banesë. Zjarri ka marrë përmasa të shpejta. Që në momentet e para jemi interesuar për qytetarët e gjendur në banesë dhe kemi kryer evakuimin e qytetarëve. Nga kontrollet e kryera nuk na rezulton që të kemi qytetarë të dëmtuar në banesa. Dëmet nga zjarri janë shumë të mëdha, por po shkon drejt izolimit. Ky ka qenë një rast i veçantë për qytetin e Tiranës. Kjo e ka vështirësuar edhe ndërhyrjen e shërbimit zjarrfikës dhe është dashur një kohë e gjatë për të vënë zjarrin në kontroll. Fasada e objektit ka përhapur vatrën e zjarrit. Situata e zjarrit është nën kontroll”, deklaroi Goxhaj.