Aktualitet

Yuri Kim nga Shna Ndou: Ju ndihmoftë!

Yuri Kim nga Shna Ndou: Ju ndihmoftë!

Ambasadorja amerikane ndoshta është e para diplomate amerikane që ka vizituar Shna Ndoun, kishën më të vizituar nga shqiptarët në Laç. Ambasadorja ka zgjedhur 13 qershorin, si datën më të fortë të shenjtit dhe ka postuar një album me fotot e vizitës atje bashkë me urimin ku thotë: “Si mijëra njerëz në Shqipëri, vizitova edhe unë Kishën e Shna Ndout në # Laç këtë mbrëmje për të bërë një lutje të veçantë. Teksa rritesha në #Guam, ndoqa shkollën St. Anthony. Kurrë nuk e kisha imagjinuar se një ditë se do ta gjeja Anthony of Padova në #Shqipëri. Le të na ndihmojë Shën Antoni për të gjetur çfarë kemi humbur. Ju ndihmoftë”, e mbyll në fund mesazhin, shkruar lutjen në shqip.

Yuri Kim nga Shna Ndou: Ju ndihmoftë!

Yuri Kim nga Shna Ndou: Ju ndihmoftë!

Yuri Kim nga Shna Ndou: Ju ndihmoftë!

Yuri Kim nga Shna Ndou: Ju ndihmoftë!

Yuri Kim nga Shna Ndou: Ju ndihmoftë!

Yuri Kim nga Shna Ndou: Ju ndihmoftë!

Yuri Kim nga Shna Ndou: Ju ndihmoftë!

*Tiranapost.al