Aktualitet

Vizita e nesërme e Erdogan nis nga Laçi tek shtëpitë e rindërtuara

Vizita e nesërme e Erdogan nis nga Laçi tek shtëpitë e

Pak orë para vizitës zyrtare të Presidentit turk Erdogan është zbardhur agjenda. Pas pritjes në aeroport, vizita do të nisë nga Laçi ku do të dorëzohen çelësat e shtëpive të reja, të rindërtuara me donacion të qeverisë turke.

E hënë, 17 janar

09.25 – Ceremonia e pritjes, Aeroporti “Nënë Tereza” – Regji

10.05 – Vizita e Presidentit të Republikës së Turqisë në një prej shtëpive të rindërtuara pas tërmetit të 26 Nëntorit në Laç. Regji + Foto zyrtare

10.20 – Ceremonia e dorëzimit të shtëpive të ndërtuara pas tërmetit në Laç – Regji

Ceremonia e emërtimit të sheshit në Laç me emrin e Presidentit të
Republikës së Turqisë

13.00 – Takim midis Presidentit të Turqisë Sh.T.Z. Recep Tayyip Erdo?an dhe Kryeministrit të Shqipërisë, Sh.T.Z. Edi Rama. Plane + Foto zyrtare

15.00 – Nënshkrimi i marrëveshjeve dhe konferenca e përbashkët për shtyp – Regji + gazetarë
(Vendi: Holli i COD)

Gjuha: Shqip, përkthim simultan shqip-turqisht

16.00 – Ceremonia e inaugurimit të xhamisë së Et’hem Beut – Regji

17.00 – Përshëndetja e Presidentit të Republikës së Turqisë në Kuvendin e Shqipërisë – Regji

18.00 – Nisja drejt aeroportit të Rinasit