Aktualitet

Video/ Trafik i rënduar në autostradën Tiranë-Durrës

Video/ Trafik i rënduar në autostradën Tiranë-Durrës

Radhë kilometrike janë krijuar në autostradën Tiranë-Durrës mëngjesin e sotëm. E hëna e kthimit nga Durrës dhe jo vetëm, ka bërë që të rëndohet trafiku, sidomos në kilometrin e 12-të.


Mendohet se shkaku i kësaj ngarkese është fluksi i lëvizjen, pasi nuk ka raportime për ndonjë aksident të mundshëm.

Video është regjistruar pak minuta më parë.