Aktualitet

Video/ Garda nuk e lejon Berishën të zërë foltoren

Video/ Garda nuk e lejon Berishën të zërë foltoren

Ashtu si të gjitha herët e fundit, edhe sot, Berisha ka hyrë në sallën e Kuvendit dhe ka tentuar të zërë foltoren.


Garda e ka larguar prej atje.

Për shkak të kësaj situate, por edhe kontrollit që Garda po u bën në hyrje deputetëve të opozitës, ka pasur përplasje mes tyre.

Video/ Garda nuk e lejon Berishën të zërë foltoren

Kontrolli po bëhet për shkak të mjeteve piroteknike dhe tymueseve që janë hedhur në seancat e kaluara nga deputetë të opozitës në sallë.