Aktualitet

Video/ Dëbora e prillit në Theth dhe Dardhë

Video/ Dëbora e prillit në Theth dhe Dardhë

Ishte parashikuar që zonat malore do të kishin reshje bore.

Në Theth dhe Bogë është zbardhur gjithçka.


Dardha gjithashtu është zbardhur sërish nga dëbora.

Reshjet kanë qenë prezente gjatë natës në lartësitë mbi 1000 m. Mëngjesin e sotëm janë ndërprerë.

Trashësia ka shkuar nga 5 deri në 10 cm, por pa krijuar probleme në qarkullim. Pasi është bërë kriposja e rrugës.