Aktualitet

Video/ Dalin pamjet nga tuneli në Rrugën e Arbrit

Video/ Dalin pamjet nga tuneli në Rrugën e Arbrit

Videoja me pamje nga Rruga e Arbrit dhe tunelin e ngritur, është postuar nga kryeministri. Duket se Edi Rama sot do të mbajë takimin e elektoral në Dibër. Ai thotë se edhe pak ngelen nga koha kur: Kjo ëndërr 100-vjeçare të bëhet realitet.

Edi Rama: Për Dibër nga Rruga e Arbërit. Edhe pak dhe ëndrra 100 vjeçare është realitet!

Video/ Dalin pamjet nga tuneli në Rrugën e Arbrit

Video/ Dalin pamjet nga tuneli në Rrugën e Arbrit

Pamjet tregojnë tunelin e këtij aksi që ende nuk ka përfunduar. Tuneli është 500 meter i gjatë, ndërkohë që përtej këtij tuneli është Ura e Vashës e cila do të kryejë lidhjen me anën tjetër të rrugës në drejtim të Bulqizës.

Rruga e Arbrit ka qenë jo në pak raste në qendër të retorikës politike. Ndërtimi i tij që nga ideja tek realizimi ka kaluar përmes një procesi të gjatë.

*Tiranapost.al.