Aktualitet

Vajzat që shuajnë zjarre!

Vajzat që shuajnë zjarre!

Androena, Granita, Marinela, Xhorxhina, Era dhe Fatma, më të rejat 22 dhe 21 vjeçe janë vajzat me uniformë që nuk flenë prej tre netësh, por luftojnë me zjarret.
Janë vajza të reja, në lule të jetës, gra dhe nëna që në shtëpi kanë lënë fëmijët, bashkëshortët dhe të dashurit e zemrës.
Një reportazh nga Mira Kazhani e cila sot udhëtoi drejt Repartit të Bonavisë për të sjellë historinë e të pestave.
Rrëfime të sinqerta nga vajzat që shuajnë zjarre, por e kanë dashurinë dhe dedikimin për vendin e tyre flakë të kuqe.
Sonte në orën 22:00 reportazhi i “Vajzave që shuajnë zjarre”.


*Tiranapost.al.