Aktualitet

Viktimat e masakrës në Greqi nuk janë shqiptarë

Viktimat e masakrës në Greqi nuk janë shqiptarë

Viktimat e masakrës së djeshme në Greqi nuk janë shqiptarë. Pas dyshimit se mund të ishin nga Shqipëria, Ministria e Brendshme ka sqaruar se viktimat janë turq.

“Zyra e Ministrit të Brendshëm ka ndjekur prej momentit të parë ngjarjen në Greqi dhe nga informacioni paraprak nga autoritetet greke jemi informuar se viktimat kanë shtetësi turke me karta identiteti të një vendi të BE”, njofton Ministria.