Aktualitet

SPAK kërkon Shkëlzen Berishën dhe 51 dëshmitarë të tjerë për t`i pyetur për Gërdecin

SPAK kërkon Shkëlzen Berishën dhe 51 dëshmitarë të

SPAK kërkon të marrë në pyetje si dëshmitarë 52 personave në lidhje me çështjen e Gërdecit ndaj ish-ministrit të Mbrojtjes, Fatmir Mediu.

Mes emrave është edhe ai i Shkëlzen Berishës.

Mes personave të thirrur si dëshmitarë në këtë proces, janë edhe familjarë të viktimave të ‘Gërdecit’ si dhe përfaqësues të kompanisë SAC; Patric Corneilous Henry, David Clark Howell, Sidney Tison Mac Intyre,, William Merrit Hart,Sodney Spencer Taylor, si edhe Ylli Pinari, ​ish-drejtori i ndërmarrjes shtetërore “MEICO”.