Aktualitet

Si duken pallatet e rindërtuata në Kavajë, pas tërmetit

Si duken pallatet e rindërtuata në Kavajë, pas tërmetit

Kavaja ishte një nga zonat e prekura nga tërmeti, ku ka përfunduar rindërtimi i një blloku pallatesh. Ky është bloku i dytë i banesave që përfundon në Kavajë dhe është me financim 100% nga buxheti i shtetit.

Si duken pallatet e rindërtuata në Kavajë, pas tërmetit

Disa foto i ka shpërndarë në rrjete sociale kryeministri Rama ku shkruan:

“MIRËMËNGJES

me bllokun e dytë të banesave në Kavajë që po bëhen gati për 206 familje të tjera, me financim 100% nga qeveria shqiptare, ju uroj një ditë të mbarë”.

Si duken pallatet e rindërtuata në Kavajë, pas tërmetit

Si duken pallatet e rindërtuata në Kavajë, pas tërmetit

Si duken pallatet e rindërtuata në Kavajë, pas tërmetit

Si duken pallatet e rindërtuata në Kavajë, pas tërmetit

Si duken pallatet e rindërtuata në Kavajë, pas tërmetit

Si duken pallatet e rindërtuata në Kavajë, pas tërmetit

Tërmeti i 26 nëntorit mori 51 jetë, plagosi mbi 3 mijë njerëz dhe dëmtoi pallate e shtëpi private në disa zona ku goditjet ishin edhe më të mëdha.