Aktualitet

Shtohet numri i të burgosurve në regjimin "41 bis"

Shtohet numri i të burgosurve në regjimin "41 bis"

Ministri i Drejtësisë Ulsi manja ka deklaruar se në regjimin 441 bis do të vendosen të tjerë të dënuar.

Manja deklaroi se në muajin nëntor janë vendosur 4 të dënuar në burgun 41 bis ndërsa me agjensitë ligjzbatuese po vlerësohet rrezikshmëria e disa të dënuarve të tjerë.

Ministri i Drejtësisë tha se regjimi i ashpër po funksionon për të ndaluar urdhërimin e krimeve nga burgu.

Deri më tani në regjimin 41 biss ndodhen të izoluar 8 të burgosur, Aleksanër Llanaj, Fatmir Pjetri, Redjan Rahja, Arbër Cekaj, Arbjon Aliko, Emiljano Shullazi, Endrit Qyqja dhe Genci Balla.

Tiranapost.al