Aktualitet

Rritet vlera e euros, ja me sa tregtohen sot valutat e huaja në vend

Rritet vlera e euros, ja me sa tregtohen sot valutat e huaja në vend

Dollari amerikan është blerë këtë të hënë, 19 shkurt, me 95.9 lekë dhe është shitur me 96.9 lekë sipas kursit të këmbimit, duke shënuar kështu një rënie të vogël.

Një rritje të lehtë ka pësuar dhe monedha evropiane Euro, ku në tregun valutor blihet me 103.4 lekë dhe shitet me 104.2 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 120.5 lekë dhe shitet me 121.5 lekë.

Franga Zvicerane ka pësuar një rënie të vogël në tregun valutor, ajo blihet këtë të hënë me 108.7 lekë dhe shitet me 110.0 lekë.