Aktualitet

Rrëfehet Kryemadhi: Jam me kancer në qafën e mitrës, ndaj mjekohem jashtë, prej mungesës së specialistëve

Rrëfehet Kryemadhi: Jam me kancer në qafën e mitrës, ndaj

Monika Kryemadhi duke shtruar argumente per mungesen e profesionisteve ka pohuar te Open Story e Sokol Balles faktin e hidhur.

” Jam me kancer në qafën e mitrës, por këtu nuk ka infermier të specializuar dhe keshtu detyrohem te kurohem jashte…”, tha ajo dhe argumentoi pastaj per mungesat e medha te profesionisteve ne vend.

*JavaNews/ Tiranapost.al.