Aktualitet

Rama takohet në New York me shefin e Pfizer: Na hapi dyert një vit më parë para të tjerëve në rajon

Rama takohet në New York me shefin e Pfizer: Na hapi dyert një vit

Kryeministri Rama ndodhet në New York. Pas takimit dje me filantropin George Soros, sot ka postuar një foto me drejtorin ekzekutiv të Kompanisë Pfizer, Albert Bourla. Kryeministri sjell në vëmendje vizitën e mëparshme në zyrat e kompanisë e ku thotë se doktor Bourla hapi dyert duke mundësuar nisjen e vaksinimit përpara të tjerëve në rajon. A do ketë tjetër marrëveshje?

Edi Rama:

Në zyrat qendrore të kompanisë Pfizer në Nju Jork, me drejtorin ekzekutiv Dr.Albert Bourla, i cili na hapi dyert një vit më parë duke na mundësuar nisjen e vaksinimit përpara të tjerëve në rajon dhe duke na e lehtësuar ndjeshëm luftën me Armikun e Padukshëm.

Rama takohet në New York me shefin e Pfizer: Na hapi dyert një vit

Rama takohet në New York me shefin e Pfizer: Na hapi dyert një vit

Rama takohet në New York me shefin e Pfizer: Na hapi dyert një vit
Takimi i një viti më parë

*Tiranapost.al.