Aktualitet

Rama publikon datën dhe vendin e takimit me shqiptarët e Italisë

Rama publikon datën dhe vendin e takimit me shqiptarët e Italisë

Pas takimit me shqiptarët e Greqiësë, kryeministri Edi Rama ka njoftuar takimin e radhës. Të dielën e 26 majit do të jetë në Itali.

Vendqëndrimi do të jetë Milano.

Rama publikon datën dhe vendin e takimit me shqiptarët e Italisë

“SË SHPEJTI

26 MAJ, ora 11:00, me shqiptarët e Italisë në Milano

*Viale Gabardi, 43, 21052 Busto Arsizio VA, Italy”, shkruan Rama.