Aktualitet

Rama në ekspozitën dedikuar eksodit shqiptar të 1991: Reflektim mbi peshën e emigracionit dhe marrëdhëniet vëllazërore me Italinë

Rama në ekspozitën dedikuar eksodit shqiptar të 1991: Reflektim

Kryeministri Edi Rama ka marrë pjesë në ekspozitën e hapur në përkujtim të 30-vjetorit të eksodit shqiptar të vitit 1991 që po zhvillohet në rajonin e Pujas në Itali.

Në një video nga eventi të postuar në Facebook, Rama shkruan se përbën një moment reflektimin mbi rolin dhe peshën e emigracionit në jetën e shqiptarëve, por edhe për marrëdhëniet vëllazërore që kemi me Italinë. Prezent në event ka qenë dhe Ministri i Jashtëm i Italisë, Luigi di Maio.

Postimi i kryeministrit Rama:

tiranapost.al