Aktualitet

Punime në rrugën e Arbrit. Devijohet qarkullimi në rrugën e vjetër Tiranë-Peshkopi

Punime në rrugën e Arbrit. Devijohet qarkullimi në rrugën e

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se qarkullimi i mjeteve në rrugën e Arbrit do të devijohet për shkak të punimeve që po kryhen në këtë aks rrugor.Në faqen zyrtare të ARRSH njoftohet se do të ketë një bllokim të përkohshëm të segmentit nga Tuneli 2 në fshatin Shkallë deri te Rrethrrotullimi i Klosit.

Për pasojë është planifikuar mbyllja e këtij segmenti në datën 20,22 dhe 23 prill nga ora 8:00 deri në orën 18:00.

Rrugët Alternative me drejtim nga Tirana-Peshkopi dhe anasjelltas janë:

1- Rruga e vjetër Kombëtare Tiranë-Peshkopi (SH6)
2- Rruga e Fshatit Gurë i Bardhë duke u futur përmes Urës së Shkallës që të con te Rrethrrotullimi i Klosit dhe anasjelltas.